Online láberősítő torna

Egyelőre a láberősítő edzéseken online, otthonról tudnak részt venni. Az első óra ingyenes. A részletes tudnivalókat az órarendnél találják. A foglalás gombokra kattintva jelentkezhetnek.

 

Láberősítő torna

A láb ízületei a csípő-, a térd- és a bokaízület, melyeknek a mindennapi teherviselés mellett a fő szerepe, hogy a medencénken keresztül stabil alapot adnak a gerincoszlopnak és a járásunkat dinamikussá tegyék. A torna az ízületek körüli izmokat erősíti.

A hétköznapok során a rengeteg ülés, az egyhelyben állás és a helytelen testtartás hatására érezhetjük, hogy elmerevednek az ízületeink, esetleg fájdalmasak is lesznek. Ülésnél megtörik az erek vonala és a vénák nehezen szállítják vissza a vért törzsünk felé. Ennek hatására a nap végére nehéznek és fájdalmasnak érezhetjük lábunkat.

 

Ahhoz tehát, hogy az alsó végtag elbírja a mindennapi terhelést, szükség van az ízületek körüli izmok célzott erősítésére és nyújtására, egy harmonikus izomegyensúly kialakítására.

Foglaljon most

Mikor ajánljuk a láberősítő tornát?

Ajánljuk sérülések megelőzésére, kezelésére, az alsó végtag területén jelentkező mozgásbeszűkülés vagy fájdalom esetén egyaránt, de akkor is, ha csak a formás izmok elérése a cél.

Láberősítő tornát tartó gyógytornász

Balázs Ivett

Gyógytornász

Tovább

Foglaljon időpontot online, vagy hívjon bennünket munkanapokon 8-20 óráig +36 30 278 8909 telefonszámon

Időpont foglalás