Stretching edzés online

Egyelőre a csoportos stretching edzéseken online tudnak részt venni. Az első óra ingyenes. A részletes tudnivalókat az órarendnél találják. A foglalás gombokra kattintva jelentkezhetnek.

Stretching

A stretching órák célja az izmok és ízületek rugalmasságának megtartása, fejlesztése és helyreállítása. A nyújtás oldja a meglévő izommerevséget, javítja az izmok vérellátását és segíti az izmok regenerálódását a különböző sporttevékenységek után. A stretching hajlékonyabbá teszi az egész testet és segít oldani a stressz miatti izom feszültséget is.

A stretchinget, vagyis a nyújtást magában és bármiféle testmozgás mellé is ajánljuk, kiegészítő tevékenységként. A legtöbb mozgásfajta, amit végezni szoktunk (pl. futás, bicikli, konditermi edzés, labdajátékok, aerobic vagy más intenzív csoportos órák stb.) leginkább a stabilitás elérésére, az erő növelésére és az állóképesség fejlesztésére fókuszálnak. Ezek még intenzívebben fejleszthetőek, ha rendszeres nyújtással kombináljuk az eredeti mozgásformát. A lazítás egyik jótékony hatása pedig az, hogy segít megelőzni az izomfeszülésből adódó sérüléseket, aminek az eredményeként izmaink nagyobb mozgásterjedelemben, nagyobb erővel, gazdaságosabban működnek majd.

Foglaljon most

Stretching ótát tartó gyógytornász

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot online, vagy hívjon bennünket munkanapokon 8-20 óráig +36 30 278 8909 telefonszámon

Időpont foglalás