Online kismama torna

Egyelőre a kismama tornán csak otthonról, online tudnak részt venni. Az első óra ingyenes. A részletes tudnivalókat az órarendnél találják. A foglalás gombokra kattintva jelentkezhetnek.

 

Kismama torna

Azon hölgyekben, akiknek hozzátartozik a mindennapjaikhoz az testmozgás, felmerülhet a kérdés, hogy a terhesség alatt milyen edzést végezzenek, amely teljes mértékben biztonságos és segíti gyermekük későbbi fizikai és lelki egészségét is.

Babavárás alatt főként azokat a gyakorlatokat ajánljuk, amelyek kisebb intenzitásúak és kevesebb terheléssel járnak, de mindezek mellett megerősítik azokat az izmokat, amelyek fokozottabb igénybevételnek vannak kitéve a terhesség a szülés során.

Kismama torna a Fizio+ mozgásközpontban

Nálunk a Fizio+-ban szakemberek segítségével végezheti az edzést, őrizheti meg erőnlétét és készülhet fel a várandósság alatt esetlegesen fellépő kellemetlenségekre, fájdalmakra (derékfájás, hátfájás, lábdagadás), valamint gyorsíthatja a szülés utáni regenerációt. 

Időpont foglalás

Mikortól ajánljuk a kismama tornát?

A terhesség 12. hetétől egészen a várandósság végéig várjuk a mozogni vágyó kismamákat. Fontos megkérdezni, a nőgyógyásztól, hogy a torna nem veszélyezteti-e a baba egészségét. Arra kérjük,, hogy első alkalomra hozzon egy igazolást orvosától, hogy járhat kismama tornára.

 

Milyen gyakorlatokat végzünk?

• Megtanuljuk a helyes légzéstechnikát, amely megkönnyíti a vajúdást és a szülés perceit, illetve elsajátítjuk az egész testre kiterjedő relaxációt
• Alaposan átmozgatjuk azon nagyobb izomcsoportokat és ízületeket, amelyek különös terhelésnek vannak kitéve a várandóság alatt
• Megfelelő gyakorlatokkal erősítjük, tónusosabbá tesszük a medence körüli, a gerinc melletti, ezen kívül a hát- és a vállizmokat, ezzel növelve a szalagok rugalmasságát és a szervezet oxigénellátását is.
• Keringésjavító gyakorlatokkal segítjük az alsó végtag megfelelő keringését, ezzel csökkentve a lábdagadást, visszerek kialakulását

Mindezeket családias, felszabadult, vidám környezetben tesszük, hogy pozitív élmény maradjon ennek az izgalmas 9 hónapnak minden pillanata.

Kismama tornát tartó gyógytornász

Balázs Ivett

Gyógytornász

Tovább

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot online, vagy hívjon bennünket munkanapokon 8-20 óráig +36 30 278 8909 telefonszámon

Időpont foglalás