Végh Anett

Gyógytornász - fizioterapeuta

Az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás mindig is meghatározó volt a családom életében, gyerekként már számos sportágban kipróbáltam magam és a mozgás szeretete vezetett ahhoz, hogy felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirányon kezdtem. Itt találkoztam először a gyógytornász szakmával és azonnal tudtam, hogy ezt szeretném: gyógyítani a mozgás által, hogy sérülés vagy krónikus betegség esetén is a lehető legteljesebb életet élhessenek mások. Diplomámat 2013-ban és 2015-ben szereztem, tanulmányaim befejezése után a Harkányi Rehabilitációs Centrumban helyezkedtem el, ahol mozgásszervi-, reumatológiai-, neurológiai-, valamint a nőgyógyászati osztályokon és ambuláns betegellátásában vettem részt, egyéni és csoportos órákat, vízi tornát tartottam, nyiroködémát kezeltem a bőrgyógyászati osztályon és a fogyasztó programban is tornáztattam.

Kórházi munkám mellett szívesen vállaltam másodállást, hétvégente a Vizelési Tréning Program keretében tornáztattam inkontinenciával küzdő gyermekeket, csoportos tornát tartottam cégek irodai dolgozóinak, később a Pécsi Orvostudományi Karon indult YourLife Egészségmegőrző Program megbízott gyógytornászaként a külföldi hallgatókat tornáztattam és csoportos preventív gerinctréninget, workshopokat tartottam.

5 évig dolgoztam magánegészségügyben, praxisom középpontjában a nőgyógyászati fizioterápia állt, beleértve a kismama tornát és a szülésre való felkészülést, a várandósság és szülés okozta mozgásszervi panaszok kezelését, szétnyílt hasizom kezelését, császármetszés és fájdalmas gátheg kezelését, az inkontinens és süllyedéses panaszok kezelését gátizomtornával. Heti két alkalommal tartottam kiscsoportos kismama tornát és szülés utáni regeneráló tornát kezdő és haladó szinten az Atlas Gyógyközpontban és szívesen szereveztem workshopokat szülés körüli témákban. Jelenleg a Tudatos Anya Vagyok Programban is részt veszek, mely online platformján megtalálhatóak az otthoni felkészülést és regenerálódást segítő videóim.

Munkámat holisztikus szemléletmód jellemzi, találkozásaink során nem csak a mozgásszervi problémákra összpontosítok, hanem személyre szabott tanácsokkal is támogatom pácienseimet az egészségtudatos életmód kialakításában.

Elkötelezett vagyok abban, hogy segítőként folyamatosan fejlesszem tudásom és bővítsem az alkalmazható technikák palettáját.

Tanulmányaim:
Pécsi Tudományegyetem – Egészségtudományi Kar, Rekreációszervezés és egészségfejlesztés (BSc)
Pécsi Tudományegyetem – Egészségtudományi Kar, Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc)

Képzések:

  • Kineziotaping
  • Komplex Nyiroködéma Kezelés
  • Evidence Based Medicine a Medencefenék Fizioterápiájában
  • Fitmummy Postnatalis Tréning
  • Manuális Fasciakezelési Technikák
  • Hegkezelés
  • Köpölyterápia
  • FDM Terápia I-II-III.
  • Gerincjóga Oktató

Beszélt nyelvek:
Magyar, Angol

Csapatunk

Gyógytornászok

Végh Anett
Gyógytornász - fizioterapeuta

Fejes Luca
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Chován Dóra
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Zsótér Aliz
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Süle-Szigeti Atilla
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Konkoly Anett
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Andorka Eszter
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Jónás-Fejes Flóra
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Szemerey Nóra
Gyógytornász - Manuálterapeuta

Masszőrök

Pletser Ádám
Gyógy - és sportmasszőr, Svédmasszőr

Tóth Leona
Gyógymasszőr, Svédmasszőr, Kismama masszőr specialista

Jóni Dávid
Gyógy- és sportmasszőr

Szluka Cecília
Gyógymasszőr, Svédmasszőr

Egészségügyi asszisztensek

Farkas Éva Bettina
Egészségügyi asszisztens

Molnár Ágnes
Egészségügyi asszisztens